IK-werk aan werkplezier

V3 Boost

 

 • Hoe zorg ik voor verbinding en vertrouwen nu mijn medewerkers (deels) op afstand werken? Hoe werk ik aan een toekomstbestendig team als hybride werken de norm wordt?
 • Hoe houd ik grip op de prestaties, terwijl ik mijn mensen niet zie? Waar stuur ik en waar laat ik los?  Doe ik wat nodig is?
 • Resultaten blijven achter, de focus is weg en je mensen spreken elkaar daar niet op aan. Hoe breng ik de scherpte terug?
 • Jullie gaan door op de automatische piloot. Je maakt je zorgen een paar collega’s te verliezen door (mentaal) verzuim. Hoe houd ik iedereen vitaal?

 

Spelen deze vragen ook door jouw hoofd? Of herken je ze in jouw team? Dan geeft de V3Boost jou of jullie nu het zetje dat je nodig hebt.

 

Voor wie?

Soms lijkt het alsof we een marathon lopen en iemand stiekem steeds de finish een beetje verlegt. Niemand kan je zeggen wanneer het voorbij is. In al die onzekerheid probeer je de doelstellingen te halen, de moed erin te houden en je team op afstand bij elkaar te houden. Van jou als leidinggevende wordt perspectief en inspiratie verwacht, maar je weet zelf ook niet waar het naar toe gaat en bent eerlijk gezegd ook best moe. De V3 Boost is ontwikkeld voor leidinggevenden die zichzelf en hun team gefocust, scherp en vitaal willen houden. 

 

Inhoud

V3 staat voor Vitaliseren, Verbinden, Verscherpen, samen met je collega’s. De V3Boost bevat een intake, drie online sessies van 1,5 uur, tussentijdse inspirerende opdrachten en inleesmateriaal. Iedere deelnemer krijgt de bestseller Aanspreken? Gewoon doen! van Gytha Heins cadeau.

 

De bijeenkomsten zijn zo opgebouwd dat de meest essentiële aspecten van leiderschap in deze tijd, aan de orde komen:

 1. Vitaliseren: Werken aan mentale vitaliteit en veerkracht met Petra van Reek.
 2. Verbinden: Samenwerken op afstand met Heleen Siebert.
 3. Verscherpen: Aanspreken in een veranderde context met Gytha Heins.

 

Alle bijeenkomsten zijn interactief, praktisch en no-nonsense. In iedere sessie krijg je praktische tools aangereikt, die je na de bijeenkomst direct toe kunt passen. Tussen de bijeenkomsten door werken jullie in duo’s aan een kleine inspirerende opdracht. 

 

Resultaat

Na deelname aan de V3Boost:

 • Ben je beter geëquipeerd om zowel op kantoor als op afstand leiding te geven en weet je wat je kunt doen om op afstand verbonden te blijven.
 • Heb je een aantal extra tools om te sturen op de mentale veerkracht en vitaliteit van je medewerkers.
 • Begrijp je waarom elkaar aanspreken lastig is en hoe je dit op een goede manier kunt doen, online en offline.

 

Optioneel

De V3Boost is naar wens uit te breiden met:

 • Verdiepingssessies op een van de onderwerpen.
 • Aanvullende training, eventueel met een acteur.
 • Online of live teamcoaching.
 • Online of live 1op1 coaching.
 • Intervisie.
 • De E-learning Aanspreken? Bespreek het gewoon! - voor leidinggevenden.

 

Het is mogelijk na deelname de V3Boost op maat te laten maken voor je medewerkers, om ook hen te helpen vitaal en gefocust te blijven.

 

De facilitators

De V3Boost verzorg ik samen met twee deskundige trainers uit mijn netwerk. 

 

Gytha Heins: teamcoach voor eigenwijze managers, spreker en auteur van de bestseller Aanspreken? Gewoon doen!. Meer informatie is te vinden op www.succesvolaanspreken.nl en www.be7.nl. Of luister naar de podcast ‘Aanspreken? Gewoon doen!’ op Spotify.

 

Heleen Siebert: helpt als team- en leiderschapscoach in samenwerking de prut opruimen en de pret verhogen. Gezamenlijk teamleiderschap ontstaat door het eerlijke gesprek te voeren. Meer informatie is te vinden op: www.tandemkracht.com en de Podcast Sterk Leiderschap via Spotify. 

 

 

 

vlnr: Gytha Heins, Petra van Reek en Heleen Siebert