IK-werk aan werkplezier

Inspiratiemiddag 'Vitaal aan het werk'

Wil je weten hoe je met de juiste voeding én mindset kunt werken aan vitaliteit op de werkvloer? Meld je dan aan voor de inspiratiemiddag op donderdag 19 januari a.s. bij Restaurant en Kwekerij De Kas, een unieke locatie in Amsterdam. Deze middag is een initiatief van IK-werk en Salutissima.

 

De Kas5 verkleind.jpg

 

Opzet van deze middag:

 • 13.00 uur - ontvangst
 • 13.30 uur - workshop ACT* voor een vitale mindset van bedrijfspsycholoog/coach en trainer Petra van Reek van IK-werk
 • 14.30 uur - onderlinge uitwisseling van 'succesrecepten' voor meer vitaliteit op de werkvloer. Welke maatreleen vanuit management en HR werken wel en welke niet?
 • 15.00 uur pauze met mediterraanse energizers
 • 15.30 uur - workshop Vitaal aan het werk met de juiste voeding van bioloog en voedingsdeskundige Giula Schirru van Salutissima.
 • 16.30 uur afsluitende borrel

 

*ACT:

ACT staat voor Acceptatie en Commitment Training. Het is een nieuwe evidence based methode die mensen sterker en effectiever maakt in hun werk en leven. ACT helpt je bewuster en psychologisch flexibeler om te gaan met veranderingen en tegenslagen op het werk en de emoties en conflicten die daarmee gepaard gaan. ACT leert mensen hoe ze, in de waan van de dag, trouw kunnen blijven aan hun (werk)waarden en met bevlogenheid kunnen (blijven) werken.

 

In de workshop ACT voor een vitale mindset krijg je inzicht in hoe ACT precies werkt en hoe jij vanuit jouw rol kunt aansluiten bij dit gedachtegoed. Met als doel: meer vitale en bevlogen medewerkers en dus betere prestaties.

 

Benieuwd hoe jij zelf scoort op psychologische flexibiliteit? Vul dan deze zelftest in en ontdek welke ACT-componenten je mogelijk nog kunt versterken om nóg beter om te kunnen gaan met alle uitdagingen in je werk en leven. Tijdens de workshop krijg je meer toelichting zodat je meer zicht krijgt op de betekenis van je scores.

 

Resultaat:

Na afloop van deze inspiratiemiddag heb je o.a. antwoord op de volgende vragen:

 • Hoe kan ik het gedachtegoed van ACT gebruiken als (HR-)manager om mijn mensen mentaal vitaal te houden/krijgen?
 • Wat maakt ACT effectiever dan positief denken?
 • Wat kan ik het best eten als ik veel zittend werk doe en veel energie nodig heb voor denkwerk en vergaderingen?
 • Hoe voorkom ik after lunch/diner dips?
 • Wat zijn slimme snacks als ik behoefte heb aan een snelle ‘energy boost’ en ‘lekkere trek’ heb?

 

Daarnaast heb je inspiratie opgedaan voor jouw eigen organisatie door uitwisseling van ‘vitaliteitsrecepten’ met (HR-)managers, teamleiders en HR-adviseurs van andere bedrijven en ontvang je per mail nog een receptenboekje met daarin alle besproken succesrecepten.

 

Voor wie

(HR-)managers, teamleiders en HR-adviseurs.

 

Waar & wanneer

Donderdag 19 januari 2017 bij Restaurant en Kwekerij De Kas.

Adres: Kamerlingh Onneslaan 3, 1097 DE, Amsterdam. Parkeren kan eenvoudig én goedkoop in de overdekte Vomar parkeergarage aan de overkant (eerste 2 uur gratis). Klik hier voor de routebeschrijving.

 

Kosten

Deelname kost slechts € 100,- (excl. BTW) per persoon en is inclusief alle catering. Elke 2e persoon van dezelfde organisatie betaalt slechts 50%!

 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@ikwerkcoaching.nl. Na inschrijving ontvang je een bevestiging van deelname en een factuur. Schrijf je snel in, want het aantal plaatsen is beperkt!

 

Annuleren

Je inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleer je tot twee weken voor aanvang van de inspiratiemiddag, dan brengen wij € 25,- (excl. btw) kosten in rekening. Meld je je binnen twee weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kun je bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van jouw inschrijving gebruik laten maken.

 

Kom je ook naar onze inspiratiemiddag? Mocht je wel willen, maar niet kunnen, kijk dan eens of de gratis in company masterclass Van werkstress naar werkplezier een interessant alternatief voor je is.

 

Delen? Graag!

We zijn je dankbaar als je dit initiatief wilt delen en ‘liken’ op de Facebook-pagina van IK-werk en die van Salutissima. Dank ook als je dit bericht wilt doorsturen naar mogelijk geïnteresseerden.

 

Graag tot ziens bij De Kas!

 

Hartelijke groeten van Giulia Schirru & Petra van Reek